Fjeseth Valdet har gennem de senere år ikke været udlejet regelmæssigt, på grund af brobyggeri ved riksvej 30.

Derfor er der ikke mange retvisende rapporter omkring fangster mm., hvilket ikke er udtryk for valdets potentiale.

Meget lidt fiskeri i 2012 resulterede i fornemme fangster med laks på 13 og 16 kg. (husk dog at sådanne fangster er sjældne)

2013 er det første år jeg har chancen for at formidle fiskeriet, og valdejeren og mine ønsker er at forsøge at tiltrække seriøse laksefiskere, der gerne vil fiske valdet gennem flere år.

 

 

Yderligere oplysninger:

Som nævnt udlejes Fjesteh Valdet på uge basis til hold på 4 fiskere, men som noget nyt, vil der i ledige uger kunne udlejes på stangbasis.

Prisen for bo og fiske på Fjesteh Valdet er lidt foskellige alt efter hvilken uge, ring / skriv endelig for yderligere info.

 

 

Det er vigtigt at gæsterne på Fjeseth valdet / gården opfører sig som gæster, jeg ved at valdejer Inger-Marie og Olav vil gøre deres yderste for at vi alle får et behageligt ophold, venligst vis samme venlighed mod dem og deres.

 

 

 

Som det er alle bekendt, vil man i laksefiskeri opleve super fiskeri, men ofte også det modsatte, så det er vigtigt at præcisere at der heller ikke her på Fjeseth valdet er fangstgaranti, men mulighederne er rigtig rigtig gode.

Der er ved almindelig vanstand rigelig plads, men selvfølgelig ved meget lav vanstand er pladserne mindre og færre.

 

Det skal samtidigt præciseres at valdejer Olav råder over et lodsejerkort.

 

Ved bestilling betales depositum, samt endelig leje betales efter aftale direkte til Olav, eller udlejer, nærmere herom ved kontakt til mig.

 

Diverse relevante links:

www.gaula.no her kan ses omkring reglerne for laksefiskeri, laksebørs samt desinficering mm.

 

Vind og Vej i Singsås, klik her (yr.no)

 

Vandstand i Eggafossen, klik her

 

 

 

Laksefiskeri4you